Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Associació Antisida premia l'Oficina Jove del Pla d'Urgell

Per col·laborar amb l'entitat amb l'Espai de Salut Sexual, on es realitza una tasca preventiva al voltant del virus del VIH o d'altres malalties de transmissió sexual com ara la sífilis

Fotografies: Associació Antisida Lleida
Fotografies: Associació Antisida Lleida

DIVENDRES 29 NOVEMBRE 2019

L'Oficina Jove del Pla d'Urgell ha estat distingida per l'Associació Antisida de Lleida pel servei d'informació Espai de Salut Sexual, on es realitza una tasca preventiva al voltant del virus del VIH o d'altres malalties de transmissió sexual com ara la sífilis. En representació del Consell Comarcal del Pla d'Urgell, va recollir el guardó la presidenta de la Comissió d'Atenció a les Persones, Cultura i Joventut, Èrika Garcia, acompanyada per la regidora de Joventut de l'Ajuntament de Mollerussa, Raquel Pueyo. La cerimònia d'entrega dels Premis a entitats en suport a Associació Antisida 2019 va tenir lloc ahir a l'Espai Orfeó de Lleida i en l'edició d'enguany també s'han distingit les oficines joves de l'Alta Ribagorça, l'Alt Urgelll i la Noguera; l'Associació Colors de Ponent, el pub Les Paul, la doctora Teresa Puig i la directora de cinema Carla Simón. 

L'Espai de Salut Sexual atèn cada dilluns de primer de mes, de les 16 a les 19 hores. Està coordinat per l'Associació Antisida i, entre altres tasques d'assessorament, realitza proves de detecció dels anticossos del VIH i de sífilis des del mateix centre. Per a més informació, podeu adreçar-vos a l'Oficina Jove del Pla d'Urgell (Grup La Forestal d'Urgell, 3 baixos, Mollerussa).

Galeria d'imatges