Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'edició XIV del Premi Sol del Pla arriba a la recta final

A causa de la COVID-19, el Consell Comarcal no farà el tradicional acte d'entrega, si bé habilitarà un punt de recollida de diplomes i vals aquest dissabte al matí a l'exterior de l'edifici. S'han premiat 39 alumnes d'un total de 751 treballs a concurs entre poesies i il·lustracions

El president amb responsables de l'organització del premi
El president amb responsables de l'organització del premi

DIMARTS 22 SETEMBRE 2020

Un total de 751 escolars del Pla d'Urgell han participat a la convocatòria del Premi de Poesia i Il·lustració El Sol del Pla en una edició que s'ha vist afectada a nivell de calendari d'atorgament per la COVID-19. És per això que el Consell Comarcal del Pla habilitarà aquest dissabte, dia 26 de setembre, a l'exterior de la institució un punt de recollida de vals i premis a l'aire lliure, aprofitant les temperatures suaus del mes de setembre. Tots els premiats estaran convocats amb cita prèvia i s'extremaran al màxim les mesures de prevenció en un format que, malgrat no serà el tradicional de cada any, vol conservar l'essència en suport a la Cultura. 

A la imatge, el President del Consell Comarcal del Pla d'Urgell, Rafel Panadés, acompanyat per la tècnica d'Educació, Mercè Roma; la directora del CRP i coordinadora del Servei Educatiu del Pla d'Urgell, Roser Solé, i la professional del CRP del Pla d'Urgell, Maria Carme Jou, després de la reunió d'aquest dimarts per coordinar el lliurament de dissabte.