Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més de 390 alumnes participaran a la XI edició de l'English Day al Pla d'Urgell

El Centre de Recursos Pedagògics i el Seminari de mestres especialistes de llengua anglesa han organitzat aquesta jornada

Edició anterior de l'English Day a Mollerussa
Edició anterior de l'English Day a Mollerussa

DIMECRES 29 MAIG 2024

Un total de 395 alumnes de Cicle Superior de la comarca es reuniran el proper divendres 31 de maig per celebrar la XI edició de l'English Day del Pla d'Urgell. El Centre de Recursos Pedagògics i el Seminari de mestres especialistes de llengua anglesa han organitzat aquesta jornada i compten amb el suport de l'alumnat de primer de batxillerat que donarà suport en cadascuna de les 24 proves, a més també es disposa de la col·laboració de l'ajuntament de Mollerussa que cedeix el Pavelló Onze de Setembre on es realitzarà l'activitat i la Biblioteca Comarcal Jaume Vila de Mollerussa que cedeixen revistes i llibres en anglès. De la mateixa manera, el Consell del Pla col·labora amb el transport escolar que gestionarà 4 autobusos que recolliran als joves a partir de les 9 hores i els deixaran davant del camp de futbol de Mollerussa.

L'objectiu principal, a banda d'afavorir la coneixença de l'alumnat que hi participa, és fer valdre la llengua anglesa com a vincle de comunicació per assolir objectius de manera col·laborativa per part dels equips heterogenis formats per l'alumnat de diferents centres educatius.

Fins a 13 escoles del Pla participen en la iniciativa com l'Escola Mestre Ignasi Peraire, l'Escola Pompeu Fabra, l'Escola Les Arrels, l'Escola Verduna el Carme, l'Escola Ramon Farrerons, l'Escola La Bassa, l'Escola Marinada, l'Escola Vent Serè, l'Escola Minyons d'Urgell, l'Escola Plaucern, l'Escola Plaucern, l'Escola Francesc Arenes, l'Escola Sant Miquel i l'Escola Arnau Berenguer. La jornada comptarà amb 24 tutors o mestres acompanyants, 18 teachers i 49 helpers dels instituts.

Galeria d'imatges