Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més solidaritat al Pla d’Urgell

Empreses, entitats i particulars col·laboren desinteressadament en tasques de desinfecció de la via pública, confecció de mascaretes i producció de protectors facials amb 3D per al seu lliurament als municipis

DIVENDRES 03 ABRIL 2020

Les mostres de solidaritat al Pla d’Urgell no s’aturen i el Consell Comarcal del Pla d’Urgell continua rebent mascaretes i protectors facials, que s’afegeixen a les donacions que particulars de diferents localitats ja han fet. Aquests darrers dies, un grup de 19 cosidores de Linyola hi han contribuït amb la confecció de 300 mascaretes i des de diferents indrets de les comarques de les Terres de Lleida s’han imprès protectors facials de plàstic amb tecnologia 3D. Amb aquests nous estocs, s’ha procedit des del Consell Comarcal a la distribució de més de 900 unitats conjuntes, entre mascaretes i protectors, per fer front a l’epidèmia per coronavirus.

Desinfecció de la via pública

L’empresa Romero Polo també s’ha sumat a les mostres de solidaritat per la situació d’emergència actual. La firma ha adaptat una de les seves màquines i ha ofert al Consell Comarcal del Pla d’Urgell, així com a altres administracions comarcals i locals, la possibilitat de fer tasques de desinfecció a la via pública sense cap cost pels ajuntaments. És previst que aquest dilluns es procedeixi a la realització d’aquests treballs pels carrers de Bell-lloc d’Urgell, Sidamon, Poal i Linyola.

 

Galeria d'imatges