Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Noves ofertes de feina pel programa "Joves en pràctiques"

LLocs de treball: TÈCNIC/A D'HABITATGE - Consell Comarcal del Pla d'Urgell TÈCNIC/A D'ADMINISTRACIÓ GENERAL (TAG) - Consell Comarcal del Pla d'Urgell TÈCNIC/A DE COMUNICACIÓ - Consell Comarcal del Pla d'Urgell

DIJOUS 11 GENER 2024

✅ TÈCNIC/A D'HABITATGE - Consell Comarcal del Pla d'Urgell
- Competències de base: Coneixement de la normativa vigent en matèria d'habitatge. Capacitat d'anàlisi i resolució de problemes relacionats amb habitatge. Habilitats de comunicació i atenció ciutadana.
- Nivell Formatiu Requerit: Graduat/a en arquitectura, arquitectura tècnica, enginyeria o similar.

✅ TÈCNIC/A D'ADMINISTRACIÓ GENERAL (TAG) - Consell Comarcal del Pla d'Urgell
- Competències de base: Coneixement en Dret, ADE o àrees similars. Comprensió del marc legal que regeix l'Administració Pública.
- Nivell Formatiu Requerit: Graduat/a en DRET, ADE o similar.

✅ TÈCNIC/A DE COMUNICACIÓ - Consell Comarcal del Pla d'Urgell
- Competències de base: Coneixements en les àrees de Comunicació Audiovisual, Periodisme, Publicitat i Relacions Públiques o similar. Coneixements avançats en l'ús d'eines audiovisuals i de maquetació. Comprensió del funcionament de les xarxes socials i la web com a mitjans de comunicació.
-Nivell Formatiu Requerit: Graduat/a en Comunicació Audiovisual, Periodisme, Publicitat i Relacions Públiques o similar.

👉 PERSONES DESTINATÀRIES:

Les persones destinatàries dels contractes de treball subvencionats han de ser persones joves més grans de 16 anys i menors de 30 anys, i han de complir els requisits específics següents:

a) Estar registrades en el Fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil amb la condició de beneficiari.

b) Estar inscrites a l'Oficina de Treball corresponent com a persones demandants d'ocupació no ocupades (DONO). Trucar al: 900 800 046

c) Acreditar la possessió d'un títol universitari que els habilitin per a l'exercici professional, així com complir els requisits que exigeix la modalitat del contracte de treball formatiu per a l'obtenció de la pràctica professional.

El període de contractació és de 12 mesos.