Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obert el termini per sol·licitar ajut de menjador escolar per al curs 2022-2023

Els ajuts van del 70% al 100% del cost del menjador escolar. Durant aquest curs que acaba, se n'han tramitat més de 660 de favorables.

DIMECRES 01 JUNY 2022

El Consell Comarcal del Pla d'Urgell ha obert el termini perquè les famílies amb alumnat des d'Infantil a ESO (l'alumnat que pot sol·lcitar l'ajut està detallat en la convocatòria d'aquest enllaç  ) de centres del Pla d'Urgell puguin presentar sol·licitud per a l'obtenció d'un ajut escolar de menjador per al proper curs 2022-2023.

El termini restarà obert durant 20 dies hàbils i l'última data per presentar l'imprès i la documentació serà el dia 30 de juny.

L'imprès de sol·licitud es pot descarregar en aquest enllaç.

El Consell Comarcal ha habilitat un punt d'informació i consulta que restarà obert de les 9 a les 15 hores de dilluns a divendres i fins al dia 30 de juny.

Així mateix, les famílies també poden adreçar-se a l'equip d'educadores socials que es desplaça pels municipis de la comarca per tal de concertar reunió en cas de dubtes abans de presentar la documentació al mateix registre dels consistoris. 

Durant aquest curs, s'han tramitat favorablement més de 660 sol·licituds d'ajut de menjador a la comarca del Pla d'Urgell. 

Fitxers adjunts