Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obrim l'Entitat de Registre IdCat

Els divendres, excepte quan sigui festiu que es trasllada a dijous. En el que portem d'any, el Consell ha expedit més de 210 certificats digitals; l'ens és el segon de Catalunya en major nombre de certificats digitals emesos..

DIJOUS 23 ABRIL 2020

El Consell Comarcal del Pla d'Urgell ha obert l'Entitat de Registre idCat per tal que la ciutadania que ho necessiti pugui obtenir el certificat digital idCAT adreçant-s'hi per efectuar l'acreditació obligatòria d'identitat de manera presencial. L'atenció es realitza en divendres, exceptuant el dijous 30 d'abril a causa del festiu divendres, dia 1 de maig. 

Per complir les mesures de salut pública necessàries per la Covid-19, serà obligatori que se sol·liciti cita i hora prèvia mitjançant els canals habituals: al telèfon 973 71 13 13 en horari d'atenció al públic,  per instància genèrica o a través de l'adreça electrònica informatica@plaurgell.cat; d'aquesta manera les visites es programaran amb un mínim de temps de separació entre els usuaris del servei.

Així mateix, per reduir tant com es pugui el temps de presència a l'entitat, es demana haver realitzat prèviament la sol·licitud del certificat idCat, amb el registre de dades, al següent web: Accés al web de l'idCAT

En la mateixa línia, es prega que se sol·liciti un certificat digital idCAT només en aquells casos que, per als tràmits a realitzar que ho requereixin, sigui necessari, ja que n'hi ha molts en que és suficient i igualment vàlid l'idCAT Mòbil. Per aquest últim no és necessari acreditar la vostra identitat presencialment i el podeu sol·licitar a través d'Internet mitjançant el següent enllaç: https://idcatmobil.seu.cat/