Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Panadés: "La integració i la cohesió socials són un exercici de consciència i de conseqüència pràctica"

Taula rodona organitzada per l'Associació ACUDAM amb la participació de l'exdirector d'UNICEF, Nils Arne Kastgerg

DILLUNS 18 NOVEMBRE 2019

"Com a societat, hem de fomentar vocacions humanitàries i solidàries. La integració i la cohesió socials són un exercici de consciència i de conseqüència pràctica". Amb aquestes paraules, el president del Consell Comarcal del Pla d'Urgell, Rafel Panadés, s'ha referit a la situació dels col·lectius més vulnerables en la jornada sobre migracions organitzada per ACUDAM aquest dilluns a Mollerussa. Panadés també ha posat en valor la feina d'ACUDAM i de noves iniciatives a la comarca del Pla d'Urgell, com ara Poal Solidari, a tall d'exemple. 

La conferència central ha anat a càrrec de l'exdirector d'UNICEF, Nils Arne Kastgerg, qui ha compartit amb el públic assistent una profusa dissertació sobre la importància de posar en valor el fet que tothom té capacitats i de ser altruistes. "Ens cuidem el cos al gimnàs, però quin és el gimnàs de l'ànima?", s'ha preguntat Kastgerg davant un auditori amb assistència d'estudiants de diferents centres de les comarques de Lleida.

La jornada ha continuat posteriorment amb intervencions de representants d'entitats i institucions presents a l'acte. Més informació a www.acudam.org.