Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Panadés participa al pregó de Festa Major de Palau d'Anglesola

El president diu que un del objectius d'aquests anys és que "tothom conegui el Consell Comarcal, que se sàpiga amb quins serveis podem ajudar

Intervenció del president en resposta a les preguntes de Núria Ribes, de la revista l'Avenç del Palau
Intervenció del president en resposta a les preguntes de Núria Ribes, de la revista l'Avenç del Palau

DIVENDRES 30 AGOST 2019

El Palau d'Anglesola està de Festa Major. La celebració es va iniciar aquest dijous amb un format novedós de pregó-entrevista on va participar el president de la Diputació de Lleida i alcalde de Bellvís, Joan Talarn, i el president del Consell Comarcal del Pla d'Urgell, Rafel Panadés. Durant la seva intervenció, Panadés va respondre a diferents preguntes sobre la seva trajectòria política i els reptes que afronta en la nova responsabilitat al capdavant de l'ens comarcal. Per Panadés, l'objectiu és que "tothom conegui el Consell Comarcal, que se sàpiga amb quins serveis podem ajudar".

Al finalitzar els parlaments, es va procedir a la distinció de les pubilles i els hereus d'engany i a la signatura al llibre d'honor. L'alcalde del municipi, Francesc Balcells, i les autoritats van visitar també  les exposicions obertes amb motiu de la festivitat local.