Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Panadés rep l’escriptor Francesc Canosa

Autor dels llibres ‘L’imperialisme dolç’ i ‘Fumar-se el franquisme’, de gran ressò i amb el Pla d’Urgell com a protagonista

Fotografia de la visita de Francesc Canosa al Consell Comarcal del Pla d'Urgell
Fotografia de la visita de Francesc Canosa al Consell Comarcal del Pla d'Urgell

DILLUNS 05 AGOST 2019

El president del Consell Comarcal del Pla d’Urgell, Rafel Panadés, s’ha entrevistat aquest dilluns amb l’escriptor i periodista Francesc Canosa, autor de diferents publicacions sobre el Pla d’Urgell, amb la intenció de compartir experiències amb els autors que han publicat o publiquen sobre la comarca i contribuir a la difusió i al coneixement dels seus treballs.

Canosa és autor de llibres com “Fumar-se el franquisme. La Catalunya caliquenyo”, un àvid relat que té localitats com Fondarella com a protagonista, o ‘L’imperialisme dolç’ on parla dels intents dels pagesos que, el 1945, aposten per fer de les comarques de Lleida un referent agroalimentari europeu. 

“El Pla d’Urgell és una font inesgotable de bones històries per explicar“, ha afegit Panadés i “cal donar suport a la difusió de les publicacions que ajuden precisament a recuperar la nostra memòria col·lectiva”.