Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació del president del Consell a les XIII Jornades Mascançà

Celebrades a Vallverd, el dissabte, 8 d'octubre, al nou Espai d'Interpretació de la Plana d'Urgell-Clot del Dimoni

DILLUNS 10 OCTUBRE 2022

El president del Consell Comarcal del Pla d'Urgell, Rafel Panadés, va assistir dissabte, dia 8 d'octubre, a les XIII Jornades d'Estudis sobre el Pla d'Urgell, organitzades pel Centre de Centre de Recerques Mascançà, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ivars d’Urgell, l’Institut Ramon Muntaner,  la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana i la Universitat de Lleida.

En la seva intervenció institucional, Panadés va destacar el caràcter itinerant de les jornades pels diferents pobles  perquè facilita el reconeixement dels espais i dels indrets que són protagonistes en moltes de les ponències. El president del Consell també va voler posar en valor el recent inaugurat Espai d'Interpretació de la Plana d'Urgell-Clot del Dimoni, seu de les jornades i que, segons Panadés, "ajuda a explicar i entendre la nostra realitat comarcal".

Els parlaments institucionals van comptar també amb la participació de l'alcalde d'Ivars d'Urgell, Joan Carles Sánchez; el regidor de Vallverd, Toni Costa, i el president del Centre de Recerques Mascançà, Jaume Suau. 

Per a més informació sobre les jornades, podeu consultar el web del Centre de Recerques Mascançà.