Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Practica els hàbits cibersaludables: dades segures

Les contrasenyes són la gran porta d’entrada a la nostra intimitat Les nostres dades personals, tant en el món físic com en el món digital, han d’estar ben custodiades. De la mateixa manera que tanquem el cotxe quan no el fem servir per tal de protegir-lo, les nostres dades personals a Internet han d’estar ben guardades, tancades amb tota seguretat a prova de robatoris i per preservar la nostra intimitat.

dadesobertes
dadesobertes

DIUMENGE 30 DESEMBRE 2018

Però et preguntaràs: i quina és la millor manera de protegir la informació? Tots els nostres comptes, aplicacions i, en general, tot allò que contingui les nostres dades personals hauria d’estar protegit a consciència.

En aquest sentit, les contrasenyes són la gran porta d’entrada a la nostra intimitat.

Penseu, si no, per exemple, tot el que podrien descobrir de nosaltres si entressin al nostre correu electrònic o a la nostra xarxa social preferida, o si desbloquegessin el nostre telèfon mòbil, o si accedissin a les nostres dades bancàries… Les contrasenyes són el millor aliat per protegir allò que és més preuat en el món digital.

Podeu llegir tot l'article complet mitjançant aquest enllaç, on també trobareu una enquesta que us permetrà valorar si esteu fent una bona gestió o no de les vostres contrasenyes.

Hàbits cibersaludables - dades segures