Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Presentació d'Agrupem, nova associació empresarial del Pla d'Urgell

Tal com ha explicat el seu president, Joan Caba, els objectius d'AGRUPEM es basaran en el desplegament d'accions que permetin consolidar talent a la comarca, fer xarxa empresarial, compartir coneixements  i actuar com a interlocutor en representació del sector davant de l'Administració.

D'esquerra a dreta: Pere Garrofé, tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Mollerussa;  Blanca Cusiné, vicepresidenta d'AGRUPEM, Joan Caba, president d'AGRUPEM, i Carles Esquerda, gerent del Consell.
D'esquerra a dreta: Pere Garrofé, tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Mollerussa;  Blanca Cusiné, vicepresidenta d'AGRUPEM, Joan Caba, president d'AGRUPEM, i Carles Esquerda, gerent del Consell.

DIMARTS 12 ABRIL 2022

El Consell Comarcal del Pla d'Urgell ha acollit aquest dimarts, dia 12 d'abril, la presentació de la nova Agrupació Empresarial del Pla d'Urgell, coneguda com AGRUPEM i integrada, en aquest estadi inicial, per una quinzena d'empreses de la comarca. Sorgida per iniciativa de diferents empreses del sector industrial i també de serveis, l'entitat s'ha constituït en paral·lel a les accions que tant des de l'Ajuntament de Mollerussa com des del Consell Comarcal del Pla d'Urgell s'han realitzat al llarg d'aquests mesos pel que fa a la diagnosi de necessitats en els programes de reactivació econòmica arran de la pandèmia. 
Tal com ha explicat el seu president, Joan Caba, els objectius d'AGRUPEM es basaran en el desplegament d'accions que permetin, en termes generals, consolidar talent a la comarca - amb un especial dedicació a consolidar sinergies entre l'oferta educativa i els perfils laborals de major demanda a la comarca-, fer xarxa empresarial, compartir coneixements  i actuar com a interlocutor en representació del sector davant de l'Administració. 
En aquest sentit, des del Consell Comarcal del Pla d'Urgell i des de l'Ajuntament de Mollerussa s'ha ofert suport la nova associació a nivell de cessió d'espais, segons han explicar el tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Mollerussa i regidor de Planificació Estratègica i Urbanisme, Pere Garrofé i el gerent del Consell, Carles Esquerda, que han celebrat la iniciativa d'aquest grup de professionals.