Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Ple del Consell aprova el pressupost 2020, que ascendeix a 10,9 milions d'euros

Per Panadés, “el fet de poder aprovar el pressupost nou a finals d’any és un fet important perquè no cal prorrogar i es donen serveis eficients des del primer dia”.

Imatge del darrer Ple de l’any
Imatge del darrer Ple de l’any

DILLUNS 30 DESEMBRE 2019

El Ple del Consell Comarcal del Pla d'Urgell, celebrat aquest dilluns, 30 de desembre, ha aprovat per majoria el pressupost per l’any 2020. Els comptes ascendeixen a 10.900.472,87€, la qual cosa suposa una rebaixa de prop del 2% en relació amb l’exercici del 2019, principalment a causa de la disminució del capítol 1, dedicat a la despesa de personal.

En la roda de premsa prèvia al Ple, el president Rafel Panadés ha explicat que el pressupost 2020 consolida els serveis mancomunats, tant a nivell d’atenció a les persones (des dels diferents programes de serveis socials i transport i menjador escolars) com d’assistència tècnica als ajuntaments (recollida d’escombraries, tractament  de les aigües residuals, etc). També ha afegit que és significativa l’aposta en l’àmbit del foment de l’ocupació, l’emprenedoria i el desenvolupament turístic. 

“Des del Consell hem de ser un catalitzador de dinàmiques, serveis i  iniciatives que afavoreixin una comarca d’oportunitats des del compromís social i la coordinació municipal”. Per Panadés, “el fet de poder aprovar el pressupost nou a finals d’any és un fet important perquè no cal prorrogar i es donen serveis eficients des del primer dia”.                                                      Tots els punts de l’ordre del dia subjectes a aprovació (podeu consultar l’ordre del dia al tauler electrònic) han prosperat. També l’aprovació de la moció -tramitada com a punt d’urgència- que reclama, a raó de la sentencia del Tribunal de Justícia de la Unió Europea, la nulitat de la sentència i la llibertat immediata d’Oriol Junqueras i la resta de presos i preses polítiques.

Galeria d'imatges