Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Recepció al nou president del Consell Esportiu del Pla d'Urgell

Eduard March Garcia, nomenat aquesta setmana en el càrrec per als propers 4 anys. Durant la reunió s'ha posat en valor el recorregut professional de March, alhora que s'ha tractat la importància que la població tingui l'hàbit de realitzar esport diàriament.

DIJOUS 22 FEBRER 2024

El president del Consell Comarcal del Pla d'Urgell, Carles Palau i Boté, ha rebut el nou president del Consell Esportiu del Pla d'Urgell, Eduard March Garcia, nomenat aquesta setmana en el càrrec per als propers 4 anys. Durant la reunió s'ha posat en valor el recorregut professional de March, alhora que s'ha tractat la importància que la població tingui l'hàbit de realitzar esport diàriament. En la trobada, els dos responsables institucionals han remarcat el bon teixit esportiu que ha tingut sempre el Pla d'Urgell i han acordat establir reunions periòdiques per cercar sinergies en noves iniciatives i projectes. Entre altres aspectes, el Consell Esportiu del Pla d'Urgell ha col·laborat amb els ajuntaments en l'organització d'esdeveniments esportius  i amb els instituts de secundària en el foment de l'esport, "la qual cosa obre un ampli ventall d'oportunitats per coordinar-nos en projectes transversals comarcals ", segons ha explicat Palau.  
De March, el president del Consell Comarcal n'ha destacat el fet que és un apassionat de l'esport escolar i un ferm defensor que els infants practiquin més d'un esport abans de federar-se.  La seva trajectòria esportiva destaca també per haver estat entrenador de totes les categories del futbol català. El Lleida Esportiu, la UE Tàrrega, el CF Mollerussa i el CF Palau d'Anglesola figuren entre els equips que ha dirigit. Ara, assumeix el càrrec de president del Consell Esportiu del Pla d'Urgell, agafant el relleu a Melcior Claramunt i Farran.