Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Afectació en serveis en aplicació de la fase d’emergència 1 del Pla Procicat

A partir del dia 13 de març i fins el dia 27 de març, ambdós inclosos.

DIJOUS 12 MARÇ 2020

En compliment de les instruccions rebudes pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i d'acord amb l'activació de la fase d'emergència 1 del Pla Procicat que comporta el cessament de l'activitat dels centres escolars, queden suspeses totes les rutes de transport escolar obligatori i no obligatori i el servei de menjador escolar a partir del dia 13 de març i fins el dia 27 de març, ambdós inclosos.

Així mateix, en relació amb l’Àrea d’Atenció a les Persones, el Consell Comarcal del Pla d’Urgell també suspèn el servei de transport adaptat i es tanquen els serveis que ofereix el Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç  (CDIAP) i el Servei d'Intervenció Socioeducativa (SIS). Els Equips Bàsics d’Atenció Social (EBAS), el Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) i d’Immigració atendran per via telefònica i telemàtica i, en casos d’urgència, de manera presencial. L’Oficina Jove comarcal suspèn les activitats grupals i als instituts, mentre que el Centre de Distribució d’Aliments manté els repartiments, però s’hi habilitaran més mesures de seguretat i prevenció.

L’Espai Cultural dels Canals d’Urgell també romandrà tancat fins al dia 27 de març.

Pel que fa el servei d'ajuda a domicili, de moment, queda garantit el servei de tots aquells usuaris que l'estan utilitzant,  tot i que es preveu adoptar mesures de flexibilitat horària i de conciliació per als equips que efectuen el servei. Les noves altes es valoraran segons criteris d'urgència i/o risc que presenti el sol·licitant.