Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Teatre per a infants amb l'obra Safari

Comencen les representacions a càrrec de la companyia La Baldufa. Teatre per infants està inclòs dins de les Activitats de Dinàmica Educativa Comarcal que el Servei Educatiu del Pla d'Urgell i el Consell Comarcal organitzen

Foto: Companya La Baldufa (dossier Activitats de Dinàmica Educativa)
Foto: Companya La Baldufa (dossier Activitats de Dinàmica Educativa)

DILLUNS 20 GENER 2020

Adreçada al públic d'educació infantil i 1r i 2n de primària, Safari és la història del Pinyol i en Carabassot, els dos protagonistes els quals hauran d'esbrinar per quins motius el lleó està capmoix i pensarós en una sabana on malviu amb altres animals. Una història que aborda la qüestió del bullying, i que fa reflexionar sobre com a través de l'educació i del treball es poden potenciar actituds i comportaments que faciliten una bona convivència.

Safari és una obra de La Baldufa Teatre i està inclosa dins de les Activitats de Dinàmica Educativa Comarcal. El Consell Comarcal col·labora amb el finançament de part del cost de l'obra. Per aquest curs escolar 2019/2020, el Consell gestiona més de 12.000 inscripcions d'alumnat d'escoles de la comarca a diferents activitats que van des del teatre en anglès fins a la visita a l’abocador comarcal, entre altres.