Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Primera setmana dedicada a les famílies del Pla d'Urgell

Treball transversal i coordinat entre diferents institucions per oferir tallers, xerrades i espais de joc, del 15 al 18 de maig a Mollerussa, el Palau d'Anglesola, Miralcamp, Golmés i Bell-lloc d'Urgell

DIMECRES 03 MAIG 2023

Les inscripcions per a participar del 15 al 18 de maig a la Primera Setmana de les Famílies al Pla d'Urgell ja estan obertes (cliqueu a la imatge d'aquesta notícia per a més informació). Una iniciativa de nova creació que comporta la col·laboració de diferents entitats i institucions i que posa l'accent en les famílies amb infants i adolescents dels 0 als 18 anys.

Les activitats s'han segmentat per temàtiques i van des des de xerrades sobre salut sexual, a espais sensorials per a nadons o informació sobre l'ús de les xarxes socials. 

Les places són limitades i les inscripcions podran fer-se de l'1 al 5 de maig. 

Torna la cantata escolar al Pla d'Urgell

Torna l'onzena edició de la tradicional cantata de les escoles del Pla d'Urgell i serà aquest aquest divendres, dia 5 de maig, a Linyola amb la participació de gairebé 250 alumnes de Primària de la comarca. L'última edició s'havia celebrat l'any 2019 al Palau d'Anglesola.

Cantem és una activitat que s’organitza en el marc del Seminari de Coordinació d’Educació Musical dins del Pla de Formació de Zona 2022-2023, que permet el treball conjunt entre especialistes de música de les escoles de la comarca.

Té l’objectiu d’organitzar i fomentar l’educació musical als centres de primària, promoure l’intercanvi d’experiències entre el professorat especialista com a element formatiu i, alhora, facilitar el desenvolupament d’un projecte comú amb la realització d’una cantata.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges