Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tremosa: "Al Pla d'Urgell, hi ha alguna cosa que només aquesta terra té"

L'exeurodiputat destaca l'evolució a l'alça de l'economia de les terres de Lleida en els darrers 10 anys en la glosa de la Diada. "Aquí tenim unes oportunitats magnífiques".

Tremosa i Panadés abans de començar l'acte
Tremosa i Panadés abans de començar l'acte

DIJOUS 12 SETEMBRE 2019

El professor d'Economia i exeurodiputat, Ramon Tremosa, va posar en valor l'evolució econòmica de les comarques de Lleida en els darrers 10 anys en el transcurs de la seva intervenció el passat dia 10 de setembre al Consell Comarcal del Pla d'Urgell amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya. "Els indicadors econòmics de Lleida continuen creixent i aquí tenim unes oportunitats magnífiques", va afegir després de fer un repàs exhaustiu a l'evolució de diferents sectors econòmics estratègics per aquestes comarques, com ara el Turisme. 

Tremosa, amb vincles familiars al municipi del Poal, va començar la seva intervenció fent referència als lligams personals i als records amb el Pla d'Urgell. "Quan passes per aquesta terra, hi ha alguna cosa que només aquesta terra té. Mollerussa és capital i el Canal d'Urgell és una epopeia per posar en valor; el discurs èpic que Catalunya necessita avui".  

L'acte es va iniciar amb les paraules de benvinguda del president del Consell Comarcal, Rafel Panadés, que va tenir també un record per als germans Desvalls vinculats al Poal. Antonio Desvalls - marquès del Poal i comandant de l'exèrcit català durant la Guerra de Successió- nasqué en aquest municipi del Pla d'Urgell. 

La commemoració de la Diada Nacional de Catalunya va acabar amb l'himme dels Segadors.