Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tret de sortida de l'Ai, quin embolic!

Vuitena edició de la gimcana lingüística pels comerços de Mollerussa, organitzada per Mollerussa Comercial i el Servei de Català del Pla d’Urgell

DIJOUS 21 MARÇ 2019

Enguany encarem l’Ai, quin embolic! dedicat a les endevinalles i als mots encreuats. Així, 15 establiments lluiran als aparadors una sèrie d’endevinalles, la solució de les quals caldrà encasellar-la en forma de mots encreuats.

Com cada any, aquesta gimcana té un doble públic: per una banda, totes les persones  que lliurement hi vulguin participar i, per l’altra, els alumnes de cicle superior de les escoles de Mollerussa.

Els cartells estan penjats del dia 21 de març al 8 d’abril als aparadors. I durant aquests dies els establiments donaran butlletes a qui els les demani. A les escoles les butlletes es repartiran directament als nens i nenes de cicle superior.

Es tracta enguany d’anar resseguint les botigues que estan relacionades a la butlleta i apuntar-hi la solució de l’endevinalla al lloc que li pertoqui. Aquells que facin un mínim de 13 encerts entraran al concurs de 4 vals de 25 molleuros.

Us animo que hi participeu! A l’entrada hi trobareu una urna per dipositar-hi les butlletes i al meu despatx (i als comerços), les butlletes.

Apa, bona gimcana!