Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Trobada amb el sector turístic del Pla d'Urgell

En la reunió, s'han posat de manifest la inversió de més d'1,3 milions d'euros prevista a la comarca a través dels projectes Ponent Actiu, Paisatges de Ponent i Camí de Sant Jaume

DIJOUS 17 MARÇ 2022

Més d'1,3 milions d'euros és la inversió que està previst que s'executi a la comarca del Pla d'Urgell a partir d'aquest any, gràcies a diferents projectes amb finançament europeu. Concretament, es tracta dels projectes Ponent Actiu, Paisatges de Ponent i del traçat del Camí de Sant Jaume, iniciats per la Diputació de Lleida. 

Per aquest motiu, el Consell Comarcal ha celebrat aquest dijous una trobada oberta al sector turístic de la comarca per informar d'aquestes iniciatives i també d'aquelles que ja estan en curs, com ara l'edició de material turístic o la millora de la imatge de marca. 

La reunió ha estat presidida per la Directora General de Turisme, Marta Domènech, que ha exposat als assistents l'imminent Fòrum d'Ecoturisme del Pla d'Urgell que tindrà lloc els dies 6 i 7 d'abril. "La candidatura que va guanyar del Pla d'Urgell té la seva raó de ser, i el que fem amb jornades com la d'avui és estructurar oferta al voltant de tot el que és el tema ecoturístic. Amb els anys que ens vénen per davant, haurem de viure molt del mercat de proximitat", ha dit.  

Domènech ha estat acompanyada pel president del Consell, Rafel Pandés, que ha destacat la importància d'aquesta cita per la promoció comarcal; la vicepresidenta Rosalia Carnicé, que ha posat en valor els tres vectors que conflueixen al turisme comarcal: col·laboració, projectes i finançament, i el gerent Carles Esquerda que ha enumerat totes les accions previstes i també ha referenciat les actuacions que es fan des de l'Associació Leader Ponent i el Consorci de l'Estany d'Ivars i Vila-sana. 

Galeria d'imatges