Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Primeres reunions per crear un associació empresarial del Pla d'Urgell

Aquesta iniciativa sorgeix arran dels programes de reactivació socioeconòmica que s’estan realitzant des de l’Ajuntament de Mollerussa i el Consell Comarcal

Imatge de la reunió
Imatge de la reunió

DIMARTS 16 NOVEMBRE 2021

El passat divendres 12 de novembre des de Fira Mollerussa i el Consell Comarcal del Pla d’Urgell es va organitzar una trobada amb el teixit empresarial de la comarca, amb l’objectiu d’habilitar un espai de debat i estimular la creació d’una associació empresarial al territori. 

En la trobada es va fer una presentació amb dades sobre la demografia empresarial de la comarca i casos d’èxit d'altres associacions empresarials similars de Catalunya. A l'acabar la presentació, es va obrir el torn de paraula i debat als assistents. L’esdeveniment va aplegar al voltant de 40 empresàries i empresaris de tota la comarca i va servir per donar els primers passos cap a la creació d’aquesta associació. 

Aquesta iniciativa sorgeix arran dels programes de reactivació socioeconòmica que s’estan realitzant des de l’Ajuntament de Mollerussa i el Consell Comarcal, a partir dels quals es va detectar la voluntat del col·lectiu empresarial de constituir una associació d’aquest tipus.