Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Turisme del Pla d’Urgell va tancar el 2019 amb més de 2.800 consultes ateses

Del total d’atencions i visites, més de 400 van ser a través del forfet turístic, que ofereix al visitant la possibilitat de combinar visites a l’Espai Cultural dels Canals d’Urgell, al Museu de Vestits de Paper i a l’Estany d’Ivars i Vila-sana

L'oficina de Turisme està ubicada al l'Espai Cultural dels Canals d'Urgell
L'oficina de Turisme està ubicada al l'Espai Cultural dels Canals d'Urgell

DIMARTS 21 GENER 2020

L'Oficina de Turisme del Consell Comarcal del Pla d’Urgell,  ubicada a Mollerussa, va fer més de 2.800 atencions (entre consultes i visites guiades a l’Espai Cultural dels Canals d’Urgell) l'any 2019. Del total d’atencions i visites, més de 400 van ser a través del forfet turístic, que ofereix al visitant la possibilitat de combinar visites a l’Espai Cultural dels Canals d’Urgell, al Museu de Vestits de Paper i a l’Estany d’Ivars i Vila-sana. El forfet té dues modalitats: una primera que, al preu de 5 euros, ofereix la visita guiada al Museu de Vestits de Paper i l'Espai Cultural, i una segona que per 7 euros inclou també l'estany. Acollir-se a un d’aquest packs suposa un estalvi de prop del 30% del preu original de les entrades de cada equipament.

 Per tal de promocionar el Pla d’Urgell com a destinació d’interior, aquesta setmana el Consell Comarcal serà present a la Fira Internacional de Turisme FITUR a Madrid, que començarà dimecres i fins diumenge. La participació s’ha articulat a través de l’estand Catalunya i de la col·laboració amb l’Agència Catalana de Turisme i del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida.