Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

UBICAT: Nou programa d’acompanyament i suport ocupacional

Si estàs en situació de desocupació, inactiu, ets treballador en una situació de precarietat laboral o simplement busques un canvi laboral, el programa UBICAT t’ofereix un acompanyament personalitzat i els recursos que necessites per a la definició i assoliment del teu objectiu laboral

DIMARTS 04 FEBRER 2020

El Consell Comarcal del Pla d’Urgell s’acull als diferents els programes del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya en funció de les demandes que es detecten al Pla d’Urgell amb els objectius de contribuir a la reducció de l’índex d’atur. 

Amb el programa UBICAT es podran fer les següents accions:

  • Que un tutor/a t’ajudi a definir el teu objectiu laboral i acompanyar-te en la planificació i compliment dels passos i accions per aconseguir-ho.
  • Entrenament d’habilitats i competències tranversals i professionals, a través d’accions individuals.
  • Conèixer de l’entorn productiu i apropament a les empreses, a través de visites a empreses, assistència a fires, xerrades i conferències d’interès.
  • Realitzar sessions de preparació per a una recerca de feina activa i efectiva. Acompanyament individualitzat durant tot el procés de recerca i inserció.
  • Preparar-te per a les entrevistes i processos de selecció

 

El Servei d’Ocupació de Catalunya, el Fons Social Europeu i el Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social del Govern d’Espanya col·laboren en aquest programa.