Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una quinzena de tècnics del Consell i dels Ajuntaments participen en les jornades informatives sobre el funcionament de l'Oficina de Suport a Projectes Europeus

L'equip tècnic de l'Oficina de Suport a Projectes Europeus de la Diputació de Lleida (OSPE) ha presentat a una desena de tècnics del Consell Comarcal del Pla d'Urgell una jornada informativa sobre el funcionament de l'OSPE.

Jornada informativa sobre el funcionament de l'OSPE.
Jornada informativa sobre el funcionament de l'OSPE.

DILLUNS 13 MAIG 2024

L'equip tècnic de l'Oficina de Suport a Projectes Europeus de la Diputació de Lleida (OSPE) ha presentat a una quinzena de tècnics del Consell Comarcal del Pla d'Urgell una jornada informativa sobre el funcionament de l'OSPE. L'objectiu d'aquestes presentacions ha estat ajudar als ajuntaments de menys de 5.000 habitants durant el procés d'identificació, execució i justificació de projectes amb el finançament europeu a optar a ajuts de la UE de manera efectiva. De la mateixa manera, els tècnics de la Diputació han recollit les necessitats del territori pel que fa a formació i informació necessària per a garantir eines pràctiques que faciliten la gestió diària de projectes amb finançament europeu.
Entre els objectius de l'OPSE s'hi troba la identificació de projectes finançats amb fons europeus, la promoció de la participació de les entitats locals en projectes europeus i la facilitació d'accés a finançament. Així mateix, ofereix formació en projectes europeus tant per a càrrecs electes com pera tècnics, a més de suport tècnic i administratiu específic per als municipis beneficiaris de projectes amb finançament europeu.

Galeria d'imatges