Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Visita de la consellera de Territori, Ester Capella al Consell Comarcal del Pla d'Urgell

En el transcurs de la reunió, el president ha manifestat el seu agraïment pel compromís de la Generalitat amb la millora dels serveis de transport al territori

La consellera de Territori, Ester Capella signant el llibre de visites del Consell del Pla juntament amb el president Carles Palau i Boté.
La consellera de Territori, Ester Capella signant el llibre de visites del Consell del Pla juntament amb el president Carles Palau i Boté.

DIMARTS 25 JUNY 2024

La consellera de Territori, Ester Capella, ha visitat el Consell Comarcal del Pla d'Urgell, on ha mantingut una reunió amb el President del Consell Comarcal, Carles Palau i Boté, el vicepresident, Jordi Martinez Atero, el gerent, Josep Maria Ardanuy Tarrat, així com diversos consellers del Consell Comarcal i alcaldes dels municipis. Durant aquesta trobada, s'ha tractat la possibilitat de crear nous baixadors de Rodalies a Fondarella i Sidamon, una iniciativa que podria suposar una millora significativa en la mobilitat i el transport públic de la comarca.
En el transcurs de la reunió, el president ha manifestat el seu agraïment pel compromís de la Generalitat amb la millora dels serveis de transport al territori. En paraules del president: " l’ampliació del servei de trens de Rodalies és més que una simple millora en les infraestructures: és una oportunitat per al Pla d’Urgell per créixer, prosperar i seguir endavant."
La consellera Capella ha destacat la importància de treballar conjuntament amb les administracions locals per a dur a terme projectes que realment millorin la qualitat de vida dels ciutadans. També ha ressaltat que la creació de nous baixadors és una prioritat per al Departament de Territori, amb l'objectiu de facilitar la mobilitat i potenciar l'ús del transport públic.
La visita de la consellera Ester Capella ha reafirmat el compromís de la Generalitat amb el desenvolupament de les infraestructures de transport a la comarca del Pla d'Urgell. Aquestes millores no només representen un avenç en termes de mobilitat, sinó també una oportunitat per impulsar el creixement econòmic i social del territori.

Galeria d'imatges