Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Visita del president del Consell Comarcal del Pla d'Urgell a Vila-sana

El president ha manifestat que “aquestes trobades són essencials per escoltar de primera mà les necessitats dels nostres municipis i treballar conjuntament per trobar solucions que millorin la qualitat de vida dels ciutadans. Estic molt satisfet amb la cooperació que estem desenvolupant amb l'Ajuntament de Vila-sana i amb l'alcalde Jaume Caballé. Ens comprometem a seguir treballant braç a braç per impulsar projectes que beneficiïn tota la comunitat.”

El president del Consell Comarcal del Pla d'Urgell, Carles Palau i Boté, durant la visita a Vila-sana amb l'alcalde del municipi, Jaume Caballé Masó.
El president del Consell Comarcal del Pla d'Urgell, Carles Palau i Boté, durant la visita a Vila-sana amb l'alcalde del municipi, Jaume Caballé Masó.

DIMECRES 19 JUNY 2024

El president del Consell Comarcal del Pla d'Urgell, Carles Palau i Boté, ha realitzat una visita a l'ajuntament de Vila-sana. Durant la visita, el president s'ha reunit amb l'alcalde del municipi, Jaume Caballé Masó, per tractar diversos temes d'interès per al municipi i la comarca.
En declaracions posteriors a la reunió, el president Carles Palau i Boté ha manifestat que “aquestes trobades són essencials per escoltar de primera mà les necessitats dels nostres municipis i treballar conjuntament per trobar solucions que millorin la qualitat de vida dels ciutadans. Estic molt satisfet amb la cooperació que estem desenvolupant amb l'Ajuntament de Vila-sana i amb l'alcalde Jaume Caballé. Ens comprometem a seguir treballant braç a braç per impulsar projectes que beneficiïn tota la comunitat.”
Aquesta reunió forma part del compromís del Consell Comarcal del Pla d'Urgell per enfortir la col·laboració amb els ajuntaments de la comarca i treballar conjuntament en el desenvolupament i benestar dels seus ciutadans.