Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Voleu presentar algun tràmit davant una administració sense haver de desplaçar-vos?

L'idCat Mòbil us permet realitzar aquest tràmit si no disposeu d'un certificat digital reconegut

idcat Mòbil
idcat Mòbil

DISSABTE 14 MARÇ 2020

Amb la situació actual que estem vivint, us volem recordar la possibilitat que teniu de relacionar-vos amb qualsevol administració pública mitjançant mecanismes electrònics.

Per tal de poder identificar-vos en qualsevol tràmit electrònic, el mecanisme principal és un certificat digital, com per exemple l'idCat, però davant d'aquesta situació (per obtenir qualsevol tipus de certificat digital heu d'acreditar la vostra identitat de manera presencial en alguna de les oficines habilitades i això, ara mateix, serà pràcticament impossible, almenys durant els pròxims 15 dies) us recordem una alternativa que teniu: l'idCat Mòbil.

L'idCat Mòbil és un sistema d'identificació digital vàlid per a poder presentar qualsevol tipus de tràmit de manera electrònica a qualsevol entitat de Catalunya i, per a obtenir-lo, no és necessari desplaçar-se a una oficina de manera presencial. El poden obtenir per Internet les persones que tinguin nacionalitat espanyola, que hauran d’acreditar la seva identitat aportant el número i la data de caducitat del DNI, la data de naixement i el codi de barres de la Targeta Sanitària Individual (TSI) que lliura el CatSalut.

En aquest enllaç, podreu tramitar la vostra sol·licitud i en qüestió de minuts ja disposareu del vostre idCat Mòbil.