Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Vuitena edició de la gimcana lingüística Ai, quin embolic!, amb la col·laboració de Mollerussa Comercial

L'acte s'ha dut a terme avui, coincidint amb la diada de Sant Jordi

DIMARTS 23 ABRIL 2019

Aprofitant la diada de Sant Jordi, s'han lliurat els premis de la gimcana a les escoles participants i al públic en general. Aquest dimarts ha estat un dia intens. Hem començat lliurant premis als alumnes de cinquè i sisè de  les diferents escoles de Mollerussa (Ignasi Periare, Pompeu Fabra, les Arres i el Carm. Pel sol fet de participar-hi i d'esperonar els seus alumnes, cada escola ha rebut un xec de 50 molleuros per invertir en material escolar, gentilesa de Mollerussa Comercial. A cada centre, a més, s'ha fet un sorteig entre els alumnes de 5è i un altre entre els alumnes de 6è. Els alumnes guanyadors han rebut, cadascun, un val de 25 molleuros. Val a dir que enguany ha sigut l'edició en què hi ha hagut més alumnes participants: 398!

A  migdia, s'han lliurat els quatre premis del públic en general, a la seu del Consell Comarcal. Els premis han consistit en 4 vals de 25 molleuros, que s'han escollit entre les més de 100 butlletes participants. 

Enguany, la gimcana estava dedicada a les endevinalles, la solució de les quals havien d'emplenar a la butlleta en format de mots encreuats. 15 han estat els comerços que calia anar resseguint per tal de completar el joc lingüístic, del 21 de març al 8 d'abril. 

Atesa la bona acollida de la gimcana, el Servei Comarcal de Català i Mollerussa Comercial ja rumien a quin aspecte de la llengua dedicaran la gimcana de la propera edició.