Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Servei d'Atenció Integral LGTBI

El SAI LGBTI és un servei per sensibilitzar i informar persones i entitats sobre la diversitat d’orientació sexual i d’identitat de gènere. El seu objectiu principal és crear un espai de referència a la comarca per donar visibilitat a les persones lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals i garantir-los els seus drets, mitjançant accions de sensibilització i prevenció contra l’homofòbia, la bifòbia i la transfòbia

OBJECTIUS

  • Donar un servei d’atenció comarcal que ofereixi informació sobre temàtica LGBTI a totes aquelles persones que s’hi adrecin, com també a associacions, ajuntaments i centres educatius, esportius, de salut i culturals del territori.
  • Oferir un servei d’assessorament integral a les persones LGBTI en els seus processos personals d’identitat sexual i de gènere i a les seves famílies.
  • Oferir suport en el canvi de nom de documentació de persones trans: canvi de nom al DNI, targeta sanitària...
  • Realitzar accions de sensibilització per tal de visibilitzar la diversitat d’orientació sexual i d’identitat de gènere i prevenir la LGTBI-fòbia.
  • Oferir suport en la gestió d’incidències i denúncies per discriminació per raó d’orientació sexual, identitat de gènere o expressió de gènere i per realitzar determinats tràmits.
  • Vetllar pel compliment de l’article 9 de la Llei 11/2014, de 10 d’octubre, per garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals i per a erradicar l’homofòbia, la bifòbia i la transfòbia.

HORARI I PUNT D’ATENCIÓ AMB CITA PRÈVIA A:

CONSELL COMARCAL DEL PLA D’URGELL
Prat de la Riba 1, 25230 Mollerussa
De dilluns a divendres
de 8 h a 15 h · T. 973 71 13 13 · sai@plaurgell.cat

Informació sobre el deure d'intervenció:

https://youtu.be/qhtich3YDLE

https://youtu.be/meJeAMuNCn0

https://youtu.be/6s9QCsM3Po8

deure_interv_img.png

FULLETÓ INFORMATIU

SAI_FULLETO_IMG.png

Manifest amb motiu del 17 de maig, Dia Internacional contra l’LGBTI-fòbia 2024

studio.png