Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Servei d’Informació i Atenció a les Dones

El SIAD del Pla d’Urgell és un servei gratuït adreçat a les dones que ofereix informació, orientació i assessorament en tots aquells aspectes de la vida de les dones: en els àmbits laboral, social, personal i familiar, entre altres. És un servei de referència que atén les necessitats específiques de les dones i treballa per a la sensibilització social, la prevenció, l’atenció i la detecció de la violència masclista. La finalitat del SIAD és donar resposta a les diferents demandes d’informació de les dones, potenciar els seus processos d’autonomia i vetllar per la igualtat d’oportunitats entre dones i homes.

QUÈ OFEREIX?

 • SERVEI D’INFORMACIÓ, ACOLLIDA I ACOMPANYAMENT: ofereix informació, orientació i assessorament personalitzat a dones,
  associacions, ens, entitats...
 • SERVEI D’ASSESSORIA JURÍDICA: ofereix informació i assessorament jurídic gratuït sobre qüestions civils (separacions, divorcis, custòdia, parelles de fet...) i penals (violència masclista).
 • SERVEI D’ATENCIÓ PSICOLÒGICA: servei adreçat a totes aquelles dones que passen per una situació de dificultat en la qual és
  necessari un suport professional.
 • Realitza accions de sensibilització i prevenció per a la igualtat efectiva entre homes i dones, amb especial atenció en la detecció i prevenció de la violència masclista.
 • Dona suport a les associacions de dones i als ens locals de la comarca en la planificació d’actes, tramitació de subvencions...
  per promoure la igualtat de gènere en diferents àmbits.
 • Contribueix a la implementació de les polítiques de dones i fomenta la igualtat d’oportunitats a través dels plans d’igualtat.

FULLETÓ INFORMATIU

CARTELL_SIAD_IMG.png