Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Consulta el tauler d'ofertes

DIJOUS 26 OCTUBRE 2023

Com a part de la nostra missió per fomentar el creixement econòmic local i millorar la qualitat de vida dels nostres habitants, estem compromesos a connectar les persones demandants de feina amb empreses de la zona que busquin personal.

Des de l'Àrea de Desenvolupament Local del Consell Comarcal del Pla d'Urgell disposem d'un tauler d'ofertes dedicat a les oportunitats laborals que rebem setmanalment d'empreses de la nostra comarca o rodalies. Si ets una persona aturada o t'agradaria canviar de feina, apunta't a alguna de les ofertes que tenim actives. En cas que no t'encaixi cap oferta, també tens la possibilitat d'enviar-nos el teu currículum i cada setmana rebràs un correu amb les novetats de d'ofertes de feina.

       

Com podem ajudar-te a trobar feina?

  1. Borsa de Treball Local: Consulta les ofertes de treball actuals al Pla d'Urgell. Les empreses locals publiquen aquí les seves oportunitats laborals per trobar candidats qualificats i compromesos.

  2. Recursos per a la Recerca de Feina: T'oferim orientació sobre com millorar el teu currículum, preparar-te per a entrevistes i desenvolupar habilitats clau per aconseguir l'èxit professional a través del Programa ORIENTA

  3. Xarxa Professional: Connecta amb altres professionals i empreses locals a través dels nostres esdeveniments de networking i activitats de desenvolupament professional.

Com començar?

Explora les nostres ofertes de treball actuals i recursos de desenvolupament professional. No oblidis actualitzar el teu perfil regularment per augmentar les teves oportunitats d'éxit.

Estem aquí per ajudar-te en el teu camí de trobar feina. Si tens alguna pregunta o necessites assessorament, posa't en contacte amb el nostre equip de Desenvolupament Local trucant al 973 71 13 13 o enviant un correu a desenvolupament@plaurgell.cat.

Des del Consell Comarcal del Pla d'Urgell no fem una selecció dels currículums rebuts, sinó que enviem tots aquells que rebem i, és la pròpia empresa qui es posa en contacte amb les persones que s'han inscrit a l'oferta.