Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tauler de subvencions

DIMECRES 25 OCTUBRE 2023

Des de l'Àrea de Desenvolupament Local del Consell Comarcal del Pla d'Urgell s'ha creat un tauler de subvencions que serveix com a guia exhaustiva de les subvencions disponibles, destinades principalment a empreses que busquen noves oportunitats de creixement.

Amb aquesta plataforma, s'ofereix als empresaris i emprenedors un accés senzill i ràpid a la informació rellevant sobre les subvencions disponibles a nivell català i estatal. Els visitants trobaran una àmplia gamma de subvencions que abracen diversos sectors, des de l'agroalimentari fins a les noves tecnologies, amb l'objectiu de promoure la diversificació econòmica i el desenvolupament sostenible a la comarca.

El Tauler de Subvencions del Pla d'Urgell s'erigeix com una eina indispensable per a tots aquells que busquen impulsar els seus projectes empresarials amb el suport financer necessari. Aquesta iniciativa demostra l'interès del Consell Comarcal en fomentar l'activitat econòmica local i contribuir al creixement sostenible de la comarca.

ACCEDEIX AL TAULER DE SUBVENCIONS