Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Compravenda d'empreses

LogoReempresa.png

Reempresa és el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya. És un nou model d’emprenedoria i de creixement empresarial: un mecanisme professional pel qual un o més persones reemprenedores accedeixen a la propietat d’una empresa d’altres, en funcionament, per a fer-la créixer sense haver de passar per la fase de crear-la. En la majoria de pimes, i en totes les empreses personals, aquest procés significa l’assumpció de les tasques de direcció i gestió per part de la persona reemprenedora.

En estructurar el procés de Reempresa, es mantenen tots els actius de l’empresa i aquesta continua en funcionament, mantenint els llocs de treball, les instal·lacions, els clients i proveïdors, i donant valor a tota la història, especialment a l’esforç desenvolupat en la creació i desenvolupament inicials de l’empresa. A més, amb la cessió d’empreses es reforça el teixit empresarial actual i de futur i es promou un mercat susceptible de provocar creixement econòmic.
 
És evident que l’empresa en funcionament ordinari té moltes més possibilitats i capacitats de generació de recursos que una nova empresa que comença de zero, i evita la conflictivitat i judicialització dels processos empresarials de tancament.

La seva missió és la consecució d’un entorn favorable per a la transmissió d’empreses entre persones empresàries i persones reemprenedores.

Qui són?

Són una iniciativa promoguda per la patronal catalana Cecot i Autoocupació, amb el suport del Departament d'Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, que funciona com a espai físic i virtual per tal de coordinar els serveis efectius de suport a la persona cedent i a la persona reemprenedora en processos de reempresa.

Què ofereixen?

Al Centre de Reempresa de Catalunya t'ofereixen un servei sense afany de lucre coordinat per professionals del món de la reempresa amb el suport de tota la nostra xarxa de col·laboradors.
 
Per tal de garantir un bon servei, els consultors i consultores de Reempresa tracten amb total confidencialitat les consultes i contrasten la informació proporcionada tant per persones cedents com per persones reemprenedores. D’aquesta manera assegurem  que la informació dels anuncis que publiquem és molt més precisa i veraç, ajudant a la presa de decisions.
 
L’equip de consultors i consultores de Reempresa acompanyen durant tot el procés de transmissió d’una empresa: des de la primera reunió de presentació de les parts, fins a la signatura del contracte de compravenda, passant per les fases de negociació i mediació per arribar a un acord.

L’assessorament que es proporciona des del Centre de Reempresa de Catalunya es caracteritza per una posició neutral entre les dues parts i la professionalitat que comporta l’experiència de totes les operacions en les que hem intervingut al llarg dels anys.
 
Si vols conèixer els serveis que ofereixen a les persones cedents pots fer clic aquí. Si en canvi vols comprar una empresa i vols saber quins serveis ofereixen a les persones reemprenedores pots fer clic aquí.