Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tauler de subvencions

Des de l'Àrea de Desenvolupament Local del Consell Comarcal del Pla d'Urgell s'ha creat un tauler de subvencions que serveix com a guia exhaustiva de les subvencions disponibles, destinades principalment a empreses que busquen noves oportunitats de creixement.

Amb aquesta plataforma, s'ofereix als empresaris i emprenedors un accés senzill i ràpid a la informació rellevant sobre les subvencions disponibles a nivell català i estatal. Els visitants trobaran una àmplia gamma de subvencions que abracen diversos sectors, des de l'agroalimentari fins a les noves tecnologies, amb l'objectiu de promoure la diversificació econòmica i el desenvolupament sostenible a la comarca.

El Tauler de Subvencions del Pla d'Urgell s'erigeix com una eina indispensable per a tots aquells que busquen impulsar els seus projectes empresarials amb el suport financer necessari. Aquesta iniciativa demostra l'interès del Consell Comarcal en fomentar l'activitat econòmica local i contribuir al creixement sostenible de la comarca.

Accedeix a aquest tauler a través del segúent botó:

BotóTaulerSubvencions.jpg