Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Catàleg de formacions

Benvinguts al Catàleg Formatiu, gestionat per l'Àrea de Desenvolupament Local del Consell Comarcal del Pla d'Urgell. A través d'aquest catàleg, podreu trobar una extensa oferta formativa 100% subvencionada, disponible a través de l'aula virtual o la modalitat de teleformació.

Les formacions que s'ofereixen provenen dels centres formatius del Pla d'Urgell juntament amb altres entitats com Autoocupacio i PIMEC Formacio, reconegudes pel seu suport al desenvolupament professional i la formació empresarial.

Mitjançant aquesta plataforma, aspirem a facilitar-vos l'accés a una educació de qualitat que s'adapta als vostres horaris i preferències. Les formacions subvencionades ofereixen la flexibilitat de l'aprenentatge en línia, permetent-vos participar des de qualsevol lloc i ajustant-vos a les vostres necessitats personals i professionals.

Dins d'aquest catàleg, podreu elegir entre cursos transversals de curta duració i certificats de professionalitat amb una durada superior.

Estem a la vostra disposició per a oferir-vos més informació sobre les formacions disponibles i respondre a qualsevol pregunta que pugueu tenir. A través del següent enllaç podràs consultar tota la oferta formativa accessible per a persones aturades i treballadores:

Logos Empreses Jornada Consolidació 20092023.jpg