Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Programa Orienta

El Programa Orienta és un servei personalitzat d'orientació professional i d'acompanyament a la inserció per a millorar l'ocupabilitat i facilitar la inserció de les persones demandants d'ocupació mitjançant accions d'orientació per a l'ocupació, coneixement de l'entorn productiu i prospecció del mercat de treball.

El principal objectiu és brindar un servei integral d'orientació professional i suport durant el procés d'inserció laboral. Amb una atenció especial al desenvolupament de competències essencials i a l'increment de l'atractiu per al mercat laboral, el programa està dissenyat per abordar de manera específica les necessitats dels participants. A continuació, es descriuen els objectius específics d'aquesta iniciativa:

  1. Oferir un servei personalitzat d'orientació professional que respongui de manera específica a les necessitats i objectius individuals dels usuaris.

  2. Identificar i desenvolupar les competències essencials necessàries per a una exitosa integració en el context laboral.

  3. Facilitar l'increment de l'ocupabilitat, fomentant la preparació i adaptabilitat dels participants al mercat de treball actual.

  4. Afavorir la inserció laboral mitjançant el coneixement profund de l'entorn productiu i la prospecció constant del mercat laboral per a oferir oportunitats d'ocupació ajustades a les capacitats i interessos dels beneficiaris del programa.

Les persones destinatàries són:

Les persones treballadores demandants d'ocupació en situació d'atur, i les persones treballadores que es troben en situació de precarietat laboral.

Totes les persones participants han d'estar inscrites al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya amb la demanda activa en el moment d'iniciar el programa.

Si estàs aturat/da o ets una persona treballadora, ens pots enviar el teu currículum i rebràs setmanalment les ofertes de feina activa:

1.jpg