Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Treball i Formació

El Programa Treball i Formació es un programa destinat a dur a terme projectes de millora de l'ocupabilitat de les persones treballadores, especialment les que tenen més dificultats d'accés al mercat laboral, per mitjà d'actuacions de contractació laboral, de formació i actuacions d'acompanyament.

La convocatòria es dirigeix als col·lectius següents:

  • MG52: persones de 52 anys o més que estiguin en situació d'atur inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO).
  • PRGC: persones inscrites al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya com a demandants d'ocupació no ocupades (DONO), destinatàries de la renda garantida de ciutadania.
  • PANP: persones en risc de caure en situació d'atur de llarga durada, no perceptores de prestació per desocupació, inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO).
  • DONA: Dones en situació d'atur (s'inclouen les dones víctimes de violència masclista) inscrites com a demandants d'ocupació no ocupades (DONO).
  • TRANS*: persones trans* inscrites com a demandants d'ocupació no ocupades (DONO).

El Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) subvenciona els contractes de treball de 12 mesos de jornada completa, la formació i l’acompanyament a les persones contractades.