Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Salutació

Bona gent del Pla d’Urgell, 


És una orgull, com a conciutadà, assumir la responsabilitat de president de l’ens comarcal i és més que merescut un agraïment a totes les persones que m’heu fet confiança i que m’acompanyareu en la gestió al llarg d’aquests propers quatre anys. 

El desplegament de la governança republicana, amb tot allò que comporta, serà la paret mestra de les accions i els projectes que amb la col·laboració dels 18 pobles i la seva gent durem a terme convençuts que el potencial d’aquesta comarca és il·limitat.  

Volem millorar la qualitat de vida dels comarcans i les comarcanes, treballant per garantir serveis bàsics que ara s’estan perdent, com són els bancaris, el comerç local, l’habitatge, i posar sobre la taula projectes i accions en favor d’una mobilitat més sostenible, una millora de l’Educació o de la seguretat.  

Treballarem per fer del Consell un ens més transparent i participatiu, proper al ciutadà i, especialment, facilitador. La burocràcia ens alenteix i hem de fer el possible per agilitzar els tràmits administratius. I tot això ho hem de fer amb la implicació de tots i cadascun dels nostres ajuntaments, la participació de les 4 forces polítiques representades al plenari del Consell i, com no, dels treballadors i de les treballadores del Consell Comarcal, partícips fonamentals per a una gestió d’èxit. 

En definitiva, volem fomentar el sentiment de pertinença a una terra de reptes i oportunitats, que ens estimem amb bogeria i de la qual n'estem més que orgullosos.  

Visca el Pla d'Urgell i visca Catalunya!

Carles Palau i Boté 

President