Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Salutació

Em plau donar-vos la més cordial benvinguda al web del Consell Comarcal del Pla d’Urgell. I aprofito l’ocasió per reafirmar-vos, en nom meu i dels consellers i les conselleres comarcals, la voluntat de servei a la ciutadania i el compromís municipal de la institució que m’honora de presidir aquests quatre anys.

La visió del Consell Comarcal del Pla d’Urgell és facilitar els punts de confluència necessaris entre institucions, entitats i societat civil per promoure més i millors polítiques i accions que tinguin sempre les persones com a eix vertebrador. L’Administració local és, sens dubte, la primera porta d’accés a les demandes de la ciutadania i els consells comarcals –des d’una perspectiva de serveis supramunicipals- tenen la seva raó de ser en millorar la qualitat de vida dels seus comarcans i comarcanes, i fer-ho des de l’estreta col·laboració amb la gestió que desenvolupen els ajuntaments.

Els reptes i les oportunitats del Pla d’Urgell són sempre motivadors perquè basen en el sentiment de pertinença i l’estima compartida vers una comarca fortament volguda des del seu reconeixement l’any 1988 pel Parlament de Catalunya, com referenciada avui i arreu pel dinamisme econòmic, cultural i turístic que la caracteritza, també, en altres facetes i sectors.

Hi ha molt camí per fer junts. Per tant, us emplaço a participar activament en la dinàmica comarcal des del consens i la transparència, el diàleg i la participació, la igualtat i el respecte perquè el present i el futur del Pla d’Urgell siguin el que entre totes i tots decidim lliurement.

Al vostre servei,

 

Rafel Panadés i Farré

President del Consell Comarcal del Pla d’Urgell

 

Document Actions