Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’amplia el termini dels Ajuts europeus Next Generation EU per a programes de rehabilitació d'habitatges

DILLUNS 17 JUNY 2024

Els fons Next Generation EU neixen com a conseqüència de la crisi generada per la pandèmia de la COVID-19. Davant de la situació social resultant, la Unió Europea ha proporcionat als estats membres recursos econòmics per a la recuperació que, en matèria d’habitatge, es tradueixen en 4 programes de subvencions amb diferents finalitats.

Quins són els programes?

Si esteu pensant en la millora del vostre edifici després de conèixer els objectius dels ajuts, teniu al vostre abast els programes següents segons el seu àmbit d’aplicació:

Programa 1: Ajuts a les actuacions de rehabilitació a nivell de barri. Actualitzat per poder demanar bestretes i finançament.
Programa 3: Ajuts a les actuacions de rehabilitació d’edificis (plurifamiliars o unifamiliars). Actualitzat per poder demanar bestretes i finançament.
Programa 4: Ajuts a les actuacions de millora de l’eficiència energètica en habitatges. Actualitzat per poder demanar finançament.
Programa 5: Ajuts a l’elaboració del llibre de l’edifici existent per a la rehabilitació i la redacció de projectes de rehabilitació. Actualitzat per poder demanar finançament.

Pots consultar més informació sobre cadascún dels programes al següent enllaç

Si ja els coneixes, pots accedir-hi directament